Sunset Yoga - Dfrost Almugar Morocco
Standard Room and Balcony - Dfrost Almugar Morocco
Sunset Terrace View - Dfrost Almugar Morocco
Surfer in Motion Taghazout - Dfrost Almugar Morocco
Walking on Terrace - Dfrost Almugar Morocco
Terrace - Dfrost Almugar Morocco
Balcony - Dfrost Almugar Morocco
Surfing Anchor Point - Dfrost Almugar Morocco
Surfing Early Morning - Dfrost Almugar Morocco
Surfing Early Morning - Dfrost Almugar Morocco
Staff - Dfrost Almugar Morocco

Over Ons

Wij worden beoordeeld als een van de beste surf & yoga huizen in de gehele regio van Taghazout. Je kunt meer ontdekken over ervaringen van anderen op onze Facebook pagina, Tripadvisor pagina en onze persoonlijke review pagina voor onze Surf & Yoga vakanties

Wij zijn professionals

We geloven dat de combinatie van het zijn van een local en een voormalige zakenvrouw de perfecte mix is om jou welkom te heten in een professioneel, schoon en typisch Marokkaans huis. Het is deze combinatie die jouw vakantie de juiste sfeer zal geven. Door de feedback die wij door de jaren hebben gekregen hebben wij onze zaak constant verbeterd zodat we jou de beste vakantie die je kunt wensen kunnen bieden!

Gezond / Voedzaam en heerlijk eten

Eten is erg belangrijk voor ons. We hebben een fantastisch ontbijtbuffet gecreëerd waarbij je elke dag de mogelijkheid hebt je lunch klaar te maken. Elk diner is weer vers bereid met voedsel van de lokale markten. Elke dag spenderen we weer heel veel uren om de perfecte combinatie van Marokkaans en Europees eten te verzorgen. Er is altijd een vegetarische (of zelfs veganistische) optie, en we zullen altijd ons best doen rekening te houden met allergien. We weten hoe vervelend het is wanneer je niet alles kunt eten. Daarom doen we echt ons best voor je!

We beloven je - we zullen ieder van jullie verwennen!

Aangemeten Pakketten

We hebben nieuwe pakketten voor je samengesteld. Onze pakketten zoeken allen een balans tussen plezier, avontuur, actieve dagen en welverdiende ontspannen momenten.

We zijn erg flexibel met onze pakketten en helpen je met plezier de juiste fit voor jou te vinden. Wij (de eigenaren) beantwoorden nog steeds elke aanvraag persoonlijk, aangezien wij dit contact met de gasten van groot belang achten.

Ons doel is om jou een comfortabel gevoel te geven en te zorgen dat jij je thuis voelt terwijl je tegelijkertijd je geest, lichaam en hart openstelt voor nieuwe ervaringen en mensen.

Teamwork

We hebben jaren gespendeerd om het juiste team samen te stellen voor onze vakantie bestemmingen. We geloven ten zeerste dat het hebben van echt teamwork de sleutel is tot succes. We willen iedereen het gevoel geven dat zij uniek en belangrijk zijn voor ons. We zijn allen gelijk en spelen een belangrijke rol!

Nog niet overtuigd?

Bekijk onze pagina op Facebook, Instagram, Pinterest, lees onze reviews op Tripadvisor or onze eigen review pagina.


Ons Verhaal

Het begon allemaal in 2008 toen Mo, de eigenaar van de Almugar Surfshop/Surfschool in Taghazout, en Jordy, de eigenaar vande Dfrost Surfshop/Surfschool in Nederland, samen gingen werken en Dfrost Almugar Surf House & Yoga Morocco opzetten. Een aantal jaar later begon een waar liefdesverhaal … Loredana bezocht het surf & yoga huis als gast om haar passie voor surfen en de natuur te volgen. Hier ontmoette ze Mo, de local en eigenaar, voor het eerst. Een aantal vakanties en heel veel lange jaren met een lange-afstandsrelatie later was het tijd voor verandering. Ze verliet haar baan in het bedrijfsleven in Zürich en werd deel van het Dfrost team. Na twee jaar gewerkt te hebben in het bedrijf nam Loredana in 2013 het co-eigenaarschap van Jordy over, die toen besloot zijn eigen weg te gaan.

Samen delen we onze passie voor surfen, en samen hebben wij sindsdien hard gewerkt om de perfecte vakantiebestemming te creëren. We hebben een stevige reputatie opgebouwd door de jaren heen en zijn altijd bezig met het verbeteren van ons bedrijf.

Mensen vragen ons altijd waar de naam Dfrost vandaan komt … Daar is een hele simpele uitleg voor! Aangezien de meeste gasten uit koudere delen van de wereld komen en naar Marokko komen voor on en warmte, wil elke gast ‘dfrost’ worden! Dfrost van de kou en vul jezelf met de warmte. Kom ons dus snel bezoeken in het Dfrost Almugar Surf & Yoga Huis Marokko!

In 2014 openden we onze nieuwe bestemming Villa Surya, het yoga en meditatie centrum, en zijn we begonnen met ‘Pure Surf and Yoga’ ons in Zwitserland geregistreerde online reisagentschap voor surf en yoga vakanties.

100% Legitiem Bedrijf

De Surf Associatie van Zuid Marokko en de Marokkaanse Surf Federatie zijn opgezet om de illegale surfkampen in Marokko tot een halt te roepen. In Taghazout hebben we veel illegale surfkampen. Deze kampen hebben geen toeristen verzekering, hotel licentie of veiligheidschecks. Indien je te gast bent bij een van deze kampen ben je niet verzekerd bij je eigen verzekering of die van het surfkamp. Om jezelf te verzekeren dat je een zorgeloze en fijne vakantie hebt raden wij je ten zeerste aan bij een juist en legaal bedrijf te verblijven. We vertrouwen er volledig op dat wij de verwachtingen van onze gasten waar kunnen maken. Het logo van de Surf Associatie van Zuid Marokko en de Marokkaanse Surf Federatie op onze website bevestigen de legitimiteit van ons bedrijf. We hebben ons eigen toeristen transport en excursie bedrijf (Allegra Tours), wat betekent dat we onze gasten in gecertificeerde en verzekerde auto’s kunnen vervoeren.

Ons Surf Huis Team

Al hebben we geen bloedband, ons surfhuis team is een grote, vrolijke familie! Onze vriendelijke en ervaren staf, afkomstig uit verschillende delen van de wereld, spreekt verschillende talen - Arabisch, Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Engels.

Mede-eigenaar: Mohamed/Mo

Mede-eigenaar: Mohamed/Mo

Mede-oprichter en mede-eigenaar van Dfrost Almugar Surf House & Yoga en eigenaar van de Almugar Surf Shop in Taghazout. Mohamed, door iedereen ‘Mo’ genoemd is geboren in Taghazout en heeft meer dan 10 jaar in Spanje gewoond.

Hij kent alle ins en outs van de surfspots; er is geen betere gids te vinden in het dorp! Hij spreekt Spaans, Engels, Frans, Arabisch, Tamazight en een klein beetje Duits. Mo is het liefst te vinden in zijn geliefde golven, vooral bij Mysteries, Killers en Boilers. Hij is al jaren aan het genieten van de endless summer …

Mede-eigenaar: Loredana

Mede-eigenaar: Loredana

Mede-eigenaar van Dfrost Almugar Surf House & Yoga Morocco en oprichter en eigenaar van het reisagentschap ‘Pure Surf & Yoga’. Loredana is geboren in Duitsland maar is ‘nos-nos’, half-Duits en half-Italiaans. Ze spreekt Duits, Italiaans, Engels, Frans, Spaans en een beetje Marokkaans. Loredana is opgegroeid in de buurt van het Zwarte Woud als echt berg en sneeuw meisje. Na heel wat jaren in Zwitserland te hebben gewoond, dicht bij de bergen en de sneeuw, werkend in het bedrijfsleven in Zürich, was het tijd voor verandering. Na 2 jaar te hebben gewerkt voor Dfrost kreeg zij in 2013 de mogelijkheid mede-eigenaar te worden van het bedrijf. Ze leeft voor haar passie voor sport, in het bijzonder snowboarden, rennen en surfen …


Chauffeurs Tayeb & Ibrahim

Chauffeurs Tayeb & Ibrahim

Tayeb en Ibrahim zijn onze chauffeurs die je van en naar het vliegveld brengen en naar de excursies rijden. Ze zijn betrouwbare chauffeurs met heel veel ervaring uit eerdere banen als taxi chauffeur. Zij kennen de regio en de mensen. Tayeb & Abdelrahim zullen je altijd veilig naar je bestemming brengen!

Huishoudsters en Koks

Huishoudsters en Koks

Malika - de zus van Mohamed en de kokkin van het huis. Malika houdt zich bezig met het vullen van iedereens buik! Ze is een fantastische kok en is gespecialiseerd in de Marokkaanse keuken. Malika’s Tajines, Tomatensoep en BBQ zijn fantastisch!

Aicha - onze geweldige schoonmaakster! Ze houdt het huis schoon en zorgt dat alles naar behoren werkt. Geen stofje zal haar ontgaan wanneer zij je kamer schoonmaakt.

Khadija 1 & 2 - Onze andere twee schoonmaaksters. Ze doen altijd hard hun best om alle kamers en de rest van het huis te doen blinken! Zo kun je altijd genieten van een schone kamer en een frisse douche.

Mohammed

Mohammed

Positie: Barman

Mohammed, 25 jaar oud, werkt al sinds 2015 bij ons. Hij komt uit een traditionele vissersfamilie uit het kleine (surf) dorpje Imsouane. In plaats van het volgen van zijn familie tradities, besloot hij aan de universiteit van Agadir geografie te studeren.

Mini Mo – zoals hij door iedereen wordt genoemd, is verantwoordelijk voor het wel en wee van onze Surf Villa. Hij serveert drankjes en snacks, en is, nu we een echte bar hebben, ook onze barman! Hij is een erg vriendelijke en lieve jongen, en daarbij ook de ‘go-to-guy’ als je meer wilt leren over de lokale berber cultuur en tradities.

Hij geniet van het rondcrossen op zijn motorfiets en zijn favoriete voetbal club is FC Barcelona!

Surf Instructeurs Monir, Ibrahim, Mohamed & Norredine

Surf Instructeurs Monir, Ibrahim, Mohamed & Norredine

De jongens zijn al enkele jaren onderdeel van ons team. Allen zijn zij afkomstig uit Taghazout en hebben zij een onwijze passie voor hun werk. Ze hebben ieder hun eigen specialiteit ls het gaat om het uitleggen van de surftheorie en maken het surfen van je eerste golf een gedenkwaardige gebeurtenis! Ontmoet ze in ons surfhuis! Al onze instructeurs zijn gecertificeerde en legitieme instructeurs die weten hoe ze voor je moeten zorgen en eerste hulp kunnen verlenen als dit nodig is.


The Yoga Villa Team

Dominika

Positie: Host

Dominika is geboren in Budapest, de hoofdstad van Hongarije, een land zonder zee in Midden Europa. Het staat bekend om haar adembenemende architectuur, folk kunst en de Turks-Romaans beïnvloedde thermen.

Nadat ze haar studie in Hongarije beëindigde, verhuisde ze naar Londen waar zowel haar carrière in hospitality als haar buitenlandervaring begon. In deze tijd heeft zij de ins en outs van het hosten onder de knie gekregen en geleerd hoe ze iedereen de juiste zorg kan geven. Hoewel dit een prachtige tijd voor haar was, riep haar hart haar terug naar Hongarije zodat zij weer dichter bij haar familie en vrienden was. Hier kwam wederom een prachtige mogelijkheid op haar pad en riep haar reizigersziel haar naar het mooie landschap van Marokko.

Ze is een vriendelijk en openhartig persoon en ontmoet heel graag mensen uit verschillende culturen. Ze heeft een passie voor yoga en beoefend dit al ruim 6 jaar. Het werk in de Villa is op haar lijf geschreven. Dominika geniet van het leven als host in de prachtige omgeving, vol met fantastische mensen. Ze ziet er naar uit elk van de gasten een spectaculair thuis te bieden!

Fatima

Onze schoonmaakster die het huis en jullie kamers elke dag schoon houdt zodat jij kunt genieten van een comfortabel verblijf. Afgezien van schoonmaken weet zij veel van Marokko en is ze een echte kunstenares als het aankomt op de traditionele Henna. Vraag haar een prachtig design op je hand of voet te maken!

Hafid

Onze lokale kok die Frans en een beetje Engels spreekt. Elke ochtend zal hij een heerlijk ontbijt en diner verzorgen - en daarnaast de gasten ook nog eens af en toe verwennen met muziek! Hij is geen spraakwaterval tot je hem meer vraagt over muziek :)

Hassan

Onze eigen, Marokkaanse beveiliger - hij is er om te zorgen voor onze veiligheid tijdens de nacht. Voor hij ons team in de yoga villa kwam versterken werkte hij een hard leven als visser. Maandenlang was hij gescheiden van zijn vrouw en twee zoons. We zijn blij dat hij nu bij ons is komen werken :)

Mohammed

Positie: Keuken assistent

Ontmoet Mohammed, 24 jaar oud en geboren en getogen in Taghazout. Hij is onze nieuwe keuken assistent. Zijn droom is op een dag een fantastische chef te zijn, de training bij Villa Surya zal hem daar goed bij helpen. Hij geniet van het koken van vegetarische maaltijden!