Traditional Outfit Marokko
Essaouira Fishing Boats Marokko
Berbere Commune Marokko

Berbere Commune

Essaouira Coastal Line Marokko

Essaouira Coastal Line

Essaouira History Marokko

Essaouira History

Essaouira Street View Marokko
Marrakesh Market Salesman Marokko
Marrakesh djema et fna

Marrakesh djema et fna

Marrakesh Garden Marokko

Marrakesh Garden

Marrakesh Henna Marokko

Marrakesh Henna

Marrakesh Koutubia Mosque Marokko

Marrakesh Koutubia Mosque

Marrakesh Souk Marokko

Marrakesh Souk

Paradise Valley Marokko

Paradise Valley

Paradise Valley Marokko

Paradise Valley

Sunset Surfing Marokko

Sunset Surfing

Surfer Girls Marokko

Surfer Girls Marokko

Surfing Anchor Point Marokko

Surfing Anchor Point

Surfen & Culturele Excursies Marokko

Surfen

Onze surfschool bestaat sinds 2008 en heeft honderden surfers voorbij zien komen in ons surfhuis. Voor sommigen is het de allereerste keer met een board in het water, terwijl de meer gevorderde surfers op zoek gaan naar de grote golven.

Onze filosofie is ‘the best surfer is the one with the most fun’. Dankzij ons team gekwalificeerde surfinstructeurs kunnen we je verzekeren dat je de best mogelijke surfervaring zult hebben tijdens je verblijf in Marokko.

We verdelen de groepen op basis van het niveau van de surfers. We hebben twee verschillende surf safari groepen, een groep voor de beginners en intermediaire surfers, en een voor de gevorderde surfers die op zoek zijn naar meer uitdagende spots om hun skills te testen. Ons team surfers kan dankzij hun eigen uitstekende surf skills, hun kennis van de nabijgelegen surfspots en het checken van de surfvoorspellingen, jou elke dag opnieuw gegarandeerd naar de beste spots leiden. Zo kun jij het meeste halen uit de tijd die jij hier hebt. Elke dag wordt er naar de getijden, swell en wind condities gekeken om te garanderen dat je de beste surf krijgt die er die dag is. Onze 4x4s rijden je van van zonsopgang tot -ondergang rond op zoek naar de perfecte golven. Dit team gepassioneerde surfers wil er alles aan doen om te zorgen dat je het meeste uit je tijd in Marokko haalt.

Al onze surflessen duren twee uur en vinden deels buiten het water (waar tips en uitleg over de spot wordt gegeven), maar vooral in het water plaats. We bieden surflessen aan op elk niveau; van beginners tot gevorderde surfers die op zoek zijn naar begeleiding naar de beroemde lokale surfspots. Veiligheid heeft bij ons prioriteit. Na de twee uur les vertrekken we niet direct naar huis, maar is er tijd voor een lunchbreak om daarna nog eens keer zelf het water in te gaan en te oefenen wat je die ochtend hebt geleerd. Onze instructeurs zijn de gehele dag op het strand om je advies te geven en voor je te zorgen.

Onze geduldige en ervaren surfinstructeurs zijn er om jou zoveel mogelijk te leren in een veilige, gezellig en vriendelijke omgeving!

Voeg surflessen toe aan je pakket voor maar EUR 210 pp/week (dagelijkse surf safari, 5 surflessen 2 uur per dag, surfuitrusting)

Het surfpakket kan ook voor EUR 35 pp/dag worden bijgeboekt.

Ben je al een goede surfer en heb je alleen de dagelijkse surf safari en/of surfuitrusting nodig, geen probleem. Vraag een persoonlijke deal aan.

We combineren de surf excursies met ons Surf en Yoga huis in Taghazout. Zodra je klaar bent zal een van de surfinstructeurs je ophalen en meenemen naar het strand. Daar zul je samen met hem een prachtige nieuwe ervaring opdoen.

Day Excursions:

 • Paradise Valley EUR 15 pp/trip
 • Essaouira EUR 25 pp/trip
 • Marrakesh EUR 35 pp/trip

Verdere mogelijke activiteiten

 • Stilte wandeling door het Anti-Atlasgebergte
 • Stilte wandeling over het 6 km lange zandstrand
 • Paardrijden
 • Kameelrijden
 • Dagbezoek aan de lokale Soul (Aourir of Agadir)
 • Genieten in de Mountain Hammam
 • Leer je eigen Tajine of Couscous te koken
 • Laat een traditionele Henna Tattoo zetten
 • Bezoek een lokale commune en beleef de tradities

Alle extra's kunnen op locatie worden geboekt!

Stuur ons een e-mail en krijg je persoonlijke aanbieding.