Garden Area Fountain - Paradis Plage Yoga Villa Marokko
View - Paradis Plage Yoga Villa Marokko
View - Paradis Plage Yoga Villa Marokko
View - Paradis Plage Yoga Villa Marokko
Paradis Plage Yoga Villa Marokko
Paradis Plage Yoga Villa Marokko
Paradis Plage Yoga Villa Marokko
Paradis Plage Yoga Villa Marokko

Paradis Plage Yoga

Yoga Style & Shala

Yoga Style & Shala

Tijdens je yoga en meditatie vakantie bieden we je tweemaal daags yoga lessen. In de ochtend zijn de lessen dynamisch en krachtig, geïnspireerd door Vinyasa Flow en Ashtanga, terwijl in de avond de lessen meer gericht zijn op herstel en gebaseerd zijn op Vinyasa, Yin Yoga, Kundalini en yoga Nidra.

Wij hebben twee in-house yoga docenten zodat wij jou kunnen een grote diversiteit aan yoga kunnen verzekeren tijdens je verblijf. Onze yoga lessen zijn zo opgezet dat iedereen mee kan doen! Ongeacht of je een absolute beginner bent, een gevorderde yogi of zelfs een yogadocent, onze docenten vullen de lessen in op een manier waarop iedereen uitgedaagd wordt op zijn of haar niveau. Elke ochtend en avond les zal ook een begeleide meditatie bevatten. We zorgen ervoor dat je verder groeit in je eigen oefening tijdens elke 90 minuten les die wij je bieden.

Onze Yoga Shala is precies wat je nodig hebt. Deze 75 vierkante meter grote Shala geeft je meer dan genoeg ruimte om je yoga te beoefenen. De houten Shala is met de hand bewerkt met berber kunst, grote glazen ramen met prachtig uitzicht (en schuifdeuren), airconditioning voor het geval het te warm wordt en een gedempte houten vloer; zo kunnen we jou perfecte yogalessen verzekeren. Kom en voel zelf de positieve sfeer.

Onze uitmuntende Yoga Shala ligt op ons dakterras en biedt schitterend uitzicht over het dorp, de bergen en de oceaan. Geniet in de ochtendlessen van de zonsopkomst over het beschermde bosgebied van het Anti-Atlasgebergte - is er een betere manier om wakker te worden?

In de avond verandert de Yoga Shala in het licht van de avondzon in een serene setting waar iedereen tot rust kan komen. Geniet van deze ontspannen yogales terwijl je de zon voelt ondergaan in de oceaan.

Onthoud dat yoga niet gaat om het doen van een handstand, het gaat om het vinden van je innerlijke vrede.


Amy

Amy

Amy ontdekte yoga in 2006 tijdens haar zoektocht naar alternatieve geneeswijzes voor de pijn in haar onderrug. Ze vond in yoga een kalme weg waarmee ze zowel haar eigen pijn kon genezen als een dieper besef en begrip van haar eigen lichaam krijgen. Vanaf toen heeft ze continu, waar ze ook heenreisde op de wereld, altijd yoga beoefend en heeft yoga haar leven in veel aspecten veranderd.

Ze studeerde psychologie aan de universiteit, waar ze haar onderzoek vooral richtte op autism. Tijdens haar werk met autism, waar veel mensen last hebben van angst, depressie of gebrek aan zelfvertrouwen, ontdekte zed at simple yoga ademhalingstechnieken een positieve invloed hadden op het leven van mensen met autism. Deze resultaten waren voor Amy de reden om yoga docente te worden. Ze studeerde in Nianna Bray en Sandi Murphy in Nieuw Zeeland waar ze een ‘Yoga Alliance Certiefied Training’ volgde. Kort hierna volgde ze ook een Thai Massage Level 1 cursus bij het Thai Massage Centre in Chiang Mai.

Ze heeft net een winter in Japan doorgebracht waar ze yoga doceerde (voornamelijk Vinyasa, Yin en Meditatie) en Thaise massages gaf. Ze ziet ernaar uit om tijd door te brengen in een warmer klimaat aan de kust. Ze is gepassioneerd om al haar yoga kennis en lessen door te geven aan jullie, en ziet het al seen groot voorrecht om samen met jullie deel te nemen aan de reis.


SUP Yoga

SUP Yoga

Laten we de oceaan en yoga samenbrengen op een SUP!

SUP (Stand Up Paddling) Yoga is een fantastische en vredige ervaring. Op een drijvend paddle board zul je verschillende traditionele Hatha Yoga poses oefenen.

Niet alleen zal het je focus en controle over je ademhaling verbeteren, het ontwikkelt tegelijkertijd ook je balans en verfijn je techniek door het activeren van nieuwe spieren. Door het water zul je tot rust komen en zal stress snel afnemen. Door SUP Yoga ontwikkel je je op een dieper mindfulness niveau dat de geest tot rust brengt. Het een zijn met de natuur biedt je nieuwe perspectieven in je yoga oefening.

Deze speciale yogales is voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws en leuks en tegelijkertijd wil ontspannen en mediteren. Deze 60 minuten durende introductie les is leuk en uitdagend voor zowel beginners als gevorderden. De posities op de SUP zijn zo opgesteld dat je uitgedaagd wordt op elk niveau.

De gehele ervaring duurt ongeveer 90 minuten daar we je ook uitleg geven over de boards, naar het strand lopen en weer terug. We bieden deze belevenis elke vrijdag aan of op verzoek op andere dagen. Elke les kan maximaal door 4 mensen worden bezocht en kost EUR 40 per persoon. Deze speciale les is niet opgenomen in de pakketten maar kan bijgeboekt worden.

Je wordt voorzien van: SUP (10 ft.), Paddle, Ervaring
Neem zelf het volgende mee: Zwemkleding, Zonnebrandcrème, WaterMassage

Massage houdt het werken met en het acteren op het lichaam met druk - gestructureerd, ongestructureerd, statisch of in beweging - beweging, of met vibratie, handmatig of met mechanische hulpmiddelen. Massage kan uitgevoerd worden door de handen, vingers, ellebogen, knieën, onderarm, voeten of een massage hulpmiddel. Massage kan ontspanning en de gezondheid bevorderen.

Styles we offer

Thai Massage

Deze stijl is al meer dan 2500 jaar oud. Het maakt gebruik van passief rekken en milde druk op de energielijnen van het lichaam om zo de flexibiliteit te stimuleren, spieren en gewrichten te ontspannen en balans terug te brengen in de energiesystemen van het lichaam. Thaise massage is tegelijkertijd diepe ontspanning en stimulerend.

Thaise massage vindt plaats op een futon mat op de vloer waarbij je loszittende kleding draagt. Je begint op je rug waarbij de therapeut lichte druk uitoefent en je spieren oprekt om je lichaam zo te openen. Ze begint met de benen. Sommige mensen vinden het ondergaan van een Thaise massage een vorm van yoga zonder zelf inspanning te leveren. De therapeut brengt je lichaam immers in verschillende posities zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

Swedish Massage

De Zweedse massage is het meest bekend en is wat de meeste mensen verwachten van een massage. Een van de hoofddoelen van deze techniek is om het gehele lichaam te ontspannen. Om tot deze staat te komen wordt in lange strijken over de spieren gewreven in de richting van het hart. Zweedse massage gaat echter verder dan ontspanning. Het is extreem voordelig voor het bevorderen van de zuurstofgraad in het bloed, het verminderen van toxische stoffen, het verbeteren van de circulatie en flexibiliteit waarbij tegelijkertijd druk wordt weggehaald in het lichaam.

Meditation

Het doel van meditatie is focus en het stil worden van de geest om uiteindelijk een hoger niveau van bewustzijn en innerlijke rust te bereiken. Het kan verrassend zijn te ontdekken dat je overal en altijd kunt mediteren. Je hoeft alleen jezelf toestemming te geven tot rust te komen ongeacht de dingen die zich om je heen afspelen. Onze yoga docenten helpen je graag met het mediteren tijdens de dagelijkse yogalessen.