Marrakesh Market at Night - Dfrost Almugar Marokko
Marrakesh Shop - Dfrost Almugar Marokko
Marrakesh Palmtrees - Dfrost Almugar Marokko
Paradise Valley Marokko Swimming - Dfrsot Almugar Marokko
Paradise Valley Marokko Waterhole - Dfrost Almugar Marokko
Relaxing at Paradise Valley Marokko - Dfrost Almugar Marokko
Paradise Valley Marokko Jumping into Waterhole- Dfrost Almugar Marokko
Cultural Excursions Essaouira - Dfrost Almugar Marokko
Essaouira Heritage - Dfrost Almugar Marokko
Essaouira Market - Dfrost Almugar Marokko
Essaouira Street Marokko - Dfrost Almugar Marokko
4WD Dfrost Almugar Marokko
Berbere Commune - Dfrost Almugar Marokko

Berbere Commune

Essaouira Coastal Line - Dfrost Almugar Marokko

Essaouira Coastal Line

Essaouira History - Dfrost Almugar Marokko

Essaouira History

Marrakesh djema et fna - Dfrost Almugar Marokko

Marrakesh djema et fna

Marrakesh Garden - Dfrost Almugar Marokko

Marrakesh Garden

Marrakesh Henna - Dfrost Almugar Marokko

Marrakesh Henna

Marrakesh Koutubia Mosque - Dfrost Almugar Marokko

Marrakesh Koutubia Mosque

Marrakesh Souk - Dfrost Almugar Marokko

Marrakesh Souk

Paradise Valley - Dfrost Almugar Marokko

Paradise Valley

Paradise Valley - Dfrost Almugar Marokko

Paradise Valley

Sunset Surfing - Dfrost Almugar Marokko

Sunset Surfing

Surfer Girls Marokko - Dfrost Almugar Marokko

Surfer Girls Marokko

Surfing Anchor Point - Dfrost Almugar Marokko

Surfing Anchor Point

Culturele Excursies Marokko

Ons Surf & Yoga huis is niet alleen een plek voor surfen en yoga, wij bieden ook professionele excursies aan. Ons moederbedrijf, Dfrost Almugar Surf & Yoga House, bezit Allegra Tours welke met een aantal excursie busjes (voor 9 tot 16 personen) met air conditioning de klanten met comfort transporteert naar de bestemming. Onze autos zijn goed gekeurd voor het vervoer van toeristen.

Wij zijn het eerste excursie bedrijf in de regio van Taghazout en het enige surfhuis dat een onafhankelijk excursie bedrijf bezit. onze excursies zijn zorgvuldig samengesteld en worden door meertalige gidsen uitgevoerd.

Met ons eigen excursie bedrijf, Allegra Tours, kunnen wij zowel onze eigen gasten in het surfhuis als mensen die elders verblijven, exrusies aanbieden. Excursies kunnen door iedereen worden geboekt, ongeacht of je bij ons verblijft of niet.

De excursies zijn professioneel georganiseerd en wordt door het team dat in het surfhuis werkt, in samenwerking met onze professionele gidsen, uitgevoerd. De gidsen zijn meertalig en spreken Frans, Engels en Duits. We bieden je extra informatie en kunnen elk probleem wat mogelijk voorbij kan komen oplossen.

Tijdens de excursies zal er altijd iemand beschikbaar zijn voor vragen van de klant.

Schrijf ons: [email protected]


Dagtrip naar Marrakesh

Heb je een break nodig van het surfen en de yoga?

Geef je spieren wat rust en rijd met ons 3,5 uur door het Atlas gebergte en ontdek samen de rode stad. Ga mee naar een van de koninklijke steden van Marokko en neem het exotische festijn in je op. Marrakesh is een spektakel met als hoogtepunt natuurlijk het indrukwekkende grote plein, Djemaa El Fna. Op dit plein kom je alles tegen; van slangenbezweerders tot oude medicijnen die de berber gebruikten tegen allerlei kwaaltjes.

De stad biedt een combinatie van het prestigieuze verleden en de meer moderne dynastieën. Wij verzorgen een (engelssprekende) gids die je zal rondleiden lang de beroemde grote moskee, het Bahia paleis, een kruidendokter en nog veel meer. ‘s Middags kun je genieten van een traditionele lunch op een van Marrakesh’ mooiste terrassen met een fantastisch uitzicht. Na de lunch kun je zelf op avontuur en de stad verder verkennen. Je kunt bijvoorbeeld de Majorelle tuin van Yves Saint Laurent bekijken en genieten van een ijsje, of gewoon vanaf een van de terrasjes aan het Djemaa El Fna onder het genot van een Marokkaanse thee en cake alle drukte in je opnemen! Marrakesh is de meest bekende Marokkaanse stad en een bezoek aan deze prachtige plek mag je niet missen!

Of je nou een echte surfer, een avonturier of een yogi bent.. Het is de rit helemaal waard!

 • Prijs: EUR 35 per persoon
 • Dag: Donderdag of op verzoek
 • Tijd: Vertrek om 7:00 en terug in Taghazout rond 23:00.
 • Schrijf ons: [email protected]

Dagtrip naar Paradise Valley

Onze meest geboekte excursie!

Deze dagtrip neemt je mee naar een van de mooiste valleien van Marokko. Op zoek naar exotisch avontuur kom je lang palmbomen en rivieren en heb je uitzicht over adembenemende landschappen. De natuurlijke waterglijbanen, baden en de vele verschillende rotsen waar je vanaf kunt springen het water in, zorgen ervoor dat je een hele andere kant van Marokko kunt ervaren op deze trip; op maar 30 minuten rijden bij ons surfhuis vandaan! Deze geweldige trip kun je op locatie boeken. De beste tijd om de vallei te bezoeken is tussen December en Mei/Juni. Pas wel op bij het springen van de kliffen, het is mogelijk jezelf serieus te verwonden - deelneming aan deze excursie is geheel op eigen risico.

Na deze adrenaline rush is het tijd om bij te komen in een van de restaurants in het midden van de vallei en te genieten van een vers gemaakte tajine met zelfgemaakt brood. Het is een simpel plekje, maar de mensen die er werken zijn zo hartelijk dat je je direct thuis zult voelen. Ze willen niks liever dan jou de echte Marokkaanse keuken te laten ontdekken.

Onderweg naar Paradise Valley, of op de terugweg (afhankelijk van je wensen), wordt er gestopt bij een lokale berber comune. Hier kun je meer leren over de beroemde Argan olie, Amlou en veel meer. De vrouwen leggen graag tot in detail uit hoe hun tradities in elkaar zitten. Daarbij is het natuurlijk mogelijk een klein souvenir van de geliefden thuis te kopen.

 • Prijs: EUR 15 per persoon
 • Dag: Maandag of op verzoek
 • Tijd: Vertrek om 9:00/10:00 (verschilt per seizoen) en terug in Taghazout rond 17:00

Schrijf ons: [email protected]


Dagtrip naar Essaouira

Op maar 2,5 uur rijden over een prachtige weg langs de kust en door het Anti Atlas gebergte ligt de meest populaire kustplaats van Marokko. Essaouira is bovendien autovrij en schoon! Het is zo goed als onmogelijk bestand te zijn voor de charme van deze prachtige, vriendelijke en relaxte stad. Deze plek mag je niet missen! De stad toont de geschiedenis van de portugese koning die de begon met bouwen in 1506. De fel blauwe geverfde huizen en muren en de portugese architectuur, de winderige stranden en de rustige charme van de stad maken dit een van de meest aantrekkelijke steden aan de Atlantische kust van Marokko. Breng een bezoek aan de middeleeuwse aan zee gelegen stad vol met prachtige wit en blauwe huisjes, hout werkplaatsen, kunstgalerijen, heel veel leerlooiers en heerlijke zeevruchten. Vergeet vooral niet rond te kijken in de grote haven met de oude houten bootjes en de vissers die je direct het gevoel geven in Pirates of the Caribbean te zijn beland.

Deze stad staat bekend om haar relaxte sfeer, hippie cultuur en Jimi Hendrix en heeft nog veel meer te bieden. Ontdek het zelf!

 • Prijs: EUR 25 per persoon
 • Dag: Op verzoek, meestal op zondag
 • Tijd: Vertrek om 8:00 (afhankelijk van het seizoen) terug in Taghazout om 20:00
 • Schrijf ons: [email protected]