Breakfast on Terrace - Dfrost Almugar Marokko
BBQ - Dfrost Almugar Marokko
Tea and Fruit on Table - Dfrost Almugar Marokko
Breakfast - Dfrost Almugar Marokko
Breakfast - Dfrost Almugar Marokko
Breakfast - Dfrost Almugar Marokko
Burger - Dfrost Almugar Marokko

Eten en de Keuken

Eten is erg belangrijk voor ons. We spenderen heel veel tijd om de perfecte mix tussen de Marokkaanse en Europese keuken te creëren.

We bieden altijd een vegetarische optie en zullen altijd rekening proberen te houden met allergieën. We weten hoe vervelend het kan zijn wanneer je niet alles kunt eten en doen daarom onze uiterste best voor je!

Al onze maaltijden worden dagelijks vers bereid, zijn gezond en passen bij een sportieve levensstijl. We beloven je dat we iedereen zullen verwennen!


Ontbijt

In onze eetkamer in het surfhuis wordt dagelijks een ontbijtbuffet aangeboden tussen 7:30 en 9:00. Het ontbijt geeft meerdere opties om je eigen lunchpakket samen te stellen. Deze lunch is een gratis optie die wij aanbieden. Ons ontbijt biedt klassiekers zoals brood, jam, chocoladepasta, onze beroemde snickerspread, diverse muesli's, en hartige dingen zoals kaas, gegrilde groenten en huisgemaakte pestos. Daarnaast wordt er dagelijks gerouleerd tussen msmen, pannekoeken, cakes, fruit salades, eieren en veel meer.

Diner

Zes avonden per week (afgezien van de vrijdag) bieden wij overheerlijke huisgemaakte maaltijden. We serveren een mix van traditionele Marokkaanse gerechten zoals Tajine en Couscous, en Europese gerechten. Op zondagavonden vindt onze beroemde Marokkaanse BBQ plaats - buffetstijl. Een diner in het surfhuis bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht (vlees en dagelijks een vegetarische optie), salade en op minstens drie avonden een dessert.

Er is altijd genoeg eten voor een tweede of derde portie, dus voel je vrij zoveel te eten als je wilt!


Ons surfhuis biedt ook een een koelkastje met een variatie aan drankjes en snacks.

Diner kan toegevoegd worden aan je boeking voor EUR 50 pp/week.