Terrace - Dfrost Almugar Marokko
Rooftop Terrace Seaview - Dfrost Almugar Marokko
Rooftop Terrace Hot Tub - Dfrost Almugar Marokko
Balcony Room - Dfrost Almugar Marokko
Balcony Standard Room - Dfrost Almugar Marokko
Standard Room - Dfrost Almugar Marokko
Balcony Premium Room - Dfrost Almugar Marokko
Chill Out Area - Dfrost Almugar Marokko
Killer Point Apartment Exterior View - Dfrost Almugar Marokko
Killer Point Apartments - Dfrost Almugar Marokko
Surf Board Storage - Dfrost Almugar Marokko

Taghazout Surf en Yoga Huis

Ons Surf & Yoga Huis in Taghazout biedt een brede variatie kamers met uitzicht op de oceaan. Ons huis bestaat uit gedeelde slaapzalen, budget een- en tweepersoonskamers, standaard twee- of driepersoonskamers, en een premium tweepersoonskamer.

Wij bieden zowel budget als luxueuze accommodatie. Zo hebben wij gegarandeerd, onafhankelijk van je prijsklasse en behoeftes, de perfecte kamer voor je! Ons doel is jou de allerbeste vakantie te bieden, en daarbij beloven wij jou het beste voor je geld.


Villa met Zeezicht

Ons exclusieve Surf & Yoga Huis is een prachtige locatie om te verblijven. Doordat de villa direct aan het waterkant ligt, hebben we gemakkelijk toegang tot de surf van Hash Point, Anchor Point en Panoramas.

De Taghazout Surf & Yoga Villa is gebouwd in een traditionele Spaans-Marokkaanse stijl en heeft van nature een warme en gastvrije vibe waardoor gasten zich al snel thuis voelen. Het Surf Huis is ruim opgezet en heeft een mooie eet-/leefruimte die het huis verbindt met ons fantastische terras dat direct aan de oceaan ligt. Op het huis bevindt zich ons geweldige yoga dakterras waar je met zonsopgang en zonsondergang kunt genieten van yoga. Direct naast ons Surf en Yoga huis vind je 11 appartementen. Deze verhuren we exclusief aan onze gasten.

Activiteiten & Bar

‘s Avonds bieden wij cinema entertainment op het grote indoor doek (3x2 meter), met een brede selectie aan nieuwe films, klassiekers en onmisbare surffilms. Zijn films niet helemaal jouw ding dan kun je altijd een bord- of anders gezelschapsspel pakken om jezelf en je (nieuwe) vrienden te vermaken. Is dit ook niks voor je… zak dan lekker onderuit, luister naar het geruis van de oceaan en kijk naar de ontelbare sterren! Om het plaatje compleet te maken kun je bij onze bar een fris biertje van de tap, Marokkaanse wijn, longdrinks of overheerlijke Mojito’s halen. Wij zijn één van de enige twee locaties in Taghazout met een alcohollicentie, een tap voor een lekker koud biertje, wijn en andere drankjes..

Dakterras met Zeezicht & Jacuzzi

Ons terras met zeezicht biedt een prachtig zicht op het beroemde Anchor Point, Hash Point en Panoramas. Zo kun je op elk moment van de dag heel gemakkelijk de surf checken! Als bonus biedt ons terras ook nog een voorverwarmde Jacuzzi met massage stralen waar je elk moment van de dag gebruik van kunt maken! Zo kun je ‘s avond genieten van een 38C warme Jacuzzi met uitzonderlijk uitzicht op zee zodat jij je totaal kunt ontspannen. Dit geeft ons kamp een unieke extra waardoor wij boven de anderen uitstijgen.


Een typisch dagje in ons Surf en Yoga Huis ziet er als volgt uit:

  • 7.00-8.00 Wakker worden met yoga op ons dakterras of lekker uitslapen :)
  • 7.30-9.00 Ontbijt/Voorbereiden op een dag surfen
  • 9.00 Surf Safari vertrekt (afhankelijk van de surf conditities kan het zijn dat wij een vroege ochtend sessie of een sessie met zonsondergang organiseren)
  • 9.00- ong. 16.00 Surfen! (afhankelijk van de surf conditities kan het zijn dat wij een vroege ochtend sessie of een sessie met zonsondergang organiseren)
  • 16.00 Terugkomst in het surfhuis/ chillen op ons terras met uitkijk op zee
  • 17.30-18.30 Avond yoga op ons dak terras (tijden zijn verschillend in zomer of winter)/ Chillen
  • 19.00 Diner (tijden zijn verschillend in de zomer of winter)
  • 20.00 Avond activiteiten/ Chillen

Na het avondeten kun je deelnemen aan avond activiteiten zoals chillen / genieten van de Jacuzzi / Cinema /een spelletjesavond / etc.

* We bieden ook verschillende dagactiviteiten zoals; Marrakech/Essaouira/Paradise Valley/… dagtripjes met allen hun eigen vertrek en aankomsttijden. Wij zijn een zeer flexibel surf en yoga huis en zullen alles doen om er voor te zorgen dat jij een top tijd hebt!

 


Taghazout Accommodation

Accommodatie

De Surf Huis Villa is onze eigen, exclusieve accommodatie en een prachtige plek om te verblijven. De villa ligt direct aan de oceaan waardoor surfspots als Hash Point, Anchor Point en Panoramas zeer makkelijk te bereiken zijn.


Find out More

Packages and Specials

Pakketten en Aanbiedingen

Onze pakketten zijn opgesteld met het doel jou de perfecte surf en/of yoga vakantie te bieden. Onze surf en yoga villa wordt gerund door een sociaal en gezellig team vol positieve energie dat alles geeft om jou een onvergetelijke surfervaring te geven


View Specials

Surf School

Surfschool

Onze surfschool bestaat sinds 2008 en heeft honderden surfers voorbij zien komen in ons surfhuis. Voor sommigen is het de allereerste keer met een board in het water, terwijl de meer gevorderde surfers op zoek gaan naar de grote golven.


See Surf School

Surf Shop and Board Quiver

Surfshop & Uitrusting

De Almugar surfshop in in 2003 opgezet door Mo, de co-eigenaar en co-oprichter van Dfrost Almugar Surf House and Yoga Morocco. De winkel is sinds de oprichting onwijs gegroeid, en is van een van de eerste surfshops uitgegroeid tot een van de grootste!


Find out More

Yoga and Massages

Yoga and Massages

Geniet dagelijks van onze 60 minuten yogalessen, Vinyasa en Yin stijl, op ons prachtige dakterras met uitzicht over de Atlantische Oceaan. Onze vloeiende yoga uitoefening heeft een verjongend effect op je geest, versterkt je connectie met de oceaan en zorgt dat je terugkomt bij het centrum van je wezen.


Find out More

Food and Cuisine

Eten en de Keuken

Al onze maaltijden worden dagelijks vers bereid, zijn gezond en passen bij een sportieve levensstijl. Geniet van de Marokkaanse en Europese keuken vanaf ons terras met uitzicht op de oceaan!


Find out More

Cultural Excursions

Culturele Excursies

Wij zijn het eerste excursie bedrijf in de regio van Taghazout en het enige surfhuis dat een onafhankelijk excursie bedrijf bezit. onze excursies zijn zorgvuldig samengesteld en worden door meertalige gidsen uitgevoerd.


Find out More

Location and how to travel to us

Locatie en Hoe je ons kunt vinden

Ons Surfhuis ligt aan Hashpoint in Taghazout, zo’n 15 km ten Noorden van Agadir. Er zijn verschillende gemakkelijke en goedkope manieren om van Europa naar Marokko te reizen.


Find out More

Guest Reviews

Gast Recensies

Bekijk de gast recensies van eerdere gasten van het Taghazout Surf en Yoga Huis en schrijf je eigen recensie.


See Reviews