Yoga Practice - Dfrost Almugar Marokko
Surf House Yoga Terrace - Dfrost Almugar Marokko
Surf House Yoga Excercise on Terrace - Dfrost Almugar Marokko
Surf House Yoga Practice with Oceanview - Dfrost Almugar Marokko
Surf House Yoga Practice on Yoga Terrace - Dfrost Almugar Marokko
Yoga Terrace - Dfrost Almugar Marokko
View From Yoga Terrace - Dfrost Almugar Marokko
Yoga Terrace - Dfrost Almugar Marokko

Yoga en Massages

Geniet tweemaal daags van onze 60 minuten durende yogalessen, Vinyasa en de herstellende/Yin stijl. Onze prachtige yoga shala is gelegen op het dakterras, met uitzicht op de Atlantische Oceaan en onder de prachtige open hemel.
Onze lessen zijn toegankelijk voor zowel onze gasten als iedereen die op een andere locatie verblijft.
Onze yogales met zonsopgang om 7 uur is in vinyasa flow stijl, om je lichaam voor te bereiden en te activeren voor wat je die dag gaat doen, ongeacht of je de dag spendeert in het water of in de jacuzzi..
Om 5.00 hebben wij een les met zonsondergang. Deze les focust op herstel, en is speciaal gericht op de vermoeide surfers! We gebruiken props om je te helpen met het rekken van je zere schouders, heupen en hamstrings – de souvenirs die er surfen (en je bureaubaan) bij krijgt.
Onze lessen zijn zo opgesteld dat je, ongeacht je niveau en ervaring, op je eigen tempo kunt bewegen. De lessen bieden modificaties voor mensen met meer of minder ervaring. Laat onze gekwalificeerde instructeurs je helpen met het verbeteren van je circulatie, het ontspannen van je spieren, het corrigeren van je balans en het verbinden met jezelf en het geluk van het leven in beweging.
Yoga en surfen vullen elkaar perfect aan; het is beide meer dan een sport, het is een levenswijze. De beoefening van beide helpt ons meer in verbinding te staan met het moment, en ons te laten leiden door de golf van het leven. Yoga helpt je de kracht en flexibiliteit te ontwikkelen voor op je surfplank, en helpt je tot rust te komen na een geweldige dag in het water of op het strand.
Verjong je geest, versterk je verbinding met de oceaan en voel meer gecentreerd in je lichaam na een geweldige les.
Drop ins
We heten graag iedereen die elders verblijft welkom om onze yoga lessen bij te wonen. Onze lessen zijn EUR 10 pp. Betaal dit direct in cash aan de yoga docent. Probeer daarnaast 15 minuten voor aanvang van de les te komen. Dit geeft je de mogelijkheid om je rustig voor te bereiden op de les. Als je een van onze ochtend lessen wilt bijwonen neem dan een avond van tevoren contact met ons op zodat we de deur voor je open kunnen doen en je niet aan hoeft te bellen en daarmee de slapende gasten wekt.

Ochtend: 7.00 - 08.00
Namiddag: 17.00 - 18.00

Prijs per persoon:
EUR 10/ DH 110 per enkele les (60 min)
EUR 90 per 6 x 2 lessen per dag (60 min)

Donderdagen - GEEN YOGA

In het onwaarschijnlijke geval van regen (het regent zelfs in Afrika!) worden yogalessen geschrapt. In dit geval worden vooraf betaalde lessen niet terugbetaald, je bent echter wel van harte welkom om de les op een andere, zonnige, dag te volgen!

 


Onze Yoga Docent

No items found.