Garden Area Fountain - Paradis Plage Yoga Villa Marokko
View - Paradis Plage Yoga Villa Marokko
View - Paradis Plage Yoga Villa Marokko
View - Paradis Plage Yoga Villa Marokko
Paradis Plage Yoga Villa Marokko
Paradis Plage Yoga Villa Marokko
Paradis Plage Yoga Villa Marokko
Paradis Plage Yoga Villa Marokko

Paradis Plage Yoga

Yoga Style & Shala

Yoga Style & Shala

Tijdens je yoga en meditatie vakantie bieden we je tweemaal daags yoga lessen. In de ochtend zijn de lessen dynamisch en krachtig, geïnspireerd door Vinyasa Flow en Ashtanga, terwijl in de avond de lessen meer gericht zijn op herstel en gebaseerd zijn op Vinyasa, Yin Yoga, Kundalini en yoga Nidra.

Wij hebben twee in-house yoga docenten zodat wij jou kunnen een grote diversiteit aan yoga kunnen verzekeren tijdens je verblijf. Onze yoga lessen zijn zo opgezet dat iedereen mee kan doen! Ongeacht of je een absolute beginner bent, een gevorderde yogi of zelfs een yogadocent, onze docenten vullen de lessen in op een manier waarop iedereen uitgedaagd wordt op zijn of haar niveau. Elke ochtend en avond les zal ook een begeleide meditatie bevatten. We zorgen ervoor dat je verder groeit in je eigen oefening tijdens elke 90 minuten les die wij je bieden.

Onze Yoga Shala is precies wat je nodig hebt. Deze 75 vierkante meter grote Shala geeft je meer dan genoeg ruimte om je yoga te beoefenen. De houten Shala is met de hand bewerkt met berber kunst, grote glazen ramen met prachtig uitzicht (en schuifdeuren), airconditioning voor het geval het te warm wordt en een gedempte houten vloer; zo kunnen we jou perfecte yogalessen verzekeren. Kom en voel zelf de positieve sfeer.

Onze uitmuntende Yoga Shala ligt op ons dakterras en biedt schitterend uitzicht over het dorp, de bergen en de oceaan. Geniet in de ochtendlessen van de zonsopkomst over het beschermde bosgebied van het Anti-Atlasgebergte - is er een betere manier om wakker te worden?

In de avond verandert de Yoga Shala in het licht van de avondzon in een serene setting waar iedereen tot rust kan komen. Geniet van deze ontspannen yogales terwijl je de zon voelt ondergaan in de oceaan.

Onthoud dat yoga niet gaat om het doen van een handstand, het gaat om het vinden van je innerlijke vrede.


Adam

Adam

Adam is onze eigen yoga docent en Thai-yoga massage therapist, vanuit Cornwall in Engeland. Hij heeft in 2013 zijn corporate carriere opgegeven om te reizen, en heeft tijdens het reizen zijn passie voor yoga ontdekt, toen hij probeerde te genezen van een langdurige hardloopblessure. Hij had een directe match met de yogi-integratie van lichaam, geest en ziel en al snel volgde een hatha- en vinyasa yogadocent training in Rishikesh, India.
Sindsdien is Adam naar Duitsland, Nieuw-Zeeland en Thailand afgereisd om zijn yogakennis te verreiken en zich een brede basis te geven in Thai-Yoga massages, Anusara yoga, herstellingsyoga, en yoga nidra. Door een toegewijde zelftraining tot het volledig beheersen van de basishoudingen en daarbij het creatief implementeren van ingewikkeldere posities, geeft hij yoga in een dynamische, energieke flow, met de precisie van snelle aanpassingen en een relaxte stem. Adam’s doel is om mensen te inspireren om dieper te kijken, het laten varen van ego en verwachtingen en om het leven bewust, overvloedig en dankbaar te leven.

Adam’s yogapad heeft hem veel waardevolle herinneringen van over de hele wereld opgeleverd. Een van zijn favoriete herinneringen was in India, tijdens een filosofische les over de kracht van positiviteit. Een student vroeg aan de docent: “Heb je ooit iemand zien zweven?" Een vraag die leidde tot een van de meest verbazingwekkende ervaringen van Adam's leven. Het veranderde Adam's kijk op wat mogelijk is in het leven. Zorg ervoor om hem erover te vragen als je hem ziet.


SUP Yoga

SUP Yoga

Laten we de oceaan en yoga samenbrengen op een SUP!

SUP (Stand Up Paddling) Yoga is een fantastische en vredige ervaring. Op een drijvend paddle board zul je verschillende traditionele Hatha Yoga poses oefenen.

Niet alleen zal het je focus en controle over je ademhaling verbeteren, het ontwikkelt tegelijkertijd ook je balans en verfijn je techniek door het activeren van nieuwe spieren. Door het water zul je tot rust komen en zal stress snel afnemen. Door SUP Yoga ontwikkel je je op een dieper mindfulness niveau dat de geest tot rust brengt. Het een zijn met de natuur biedt je nieuwe perspectieven in je yoga oefening.

Deze speciale yogales is voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws en leuks en tegelijkertijd wil ontspannen en mediteren. Deze 60 minuten durende introductie les is leuk en uitdagend voor zowel beginners als gevorderden. De posities op de SUP zijn zo opgesteld dat je uitgedaagd wordt op elk niveau.

De gehele ervaring duurt ongeveer 90 minuten daar we je ook uitleg geven over de boards, naar het strand lopen en weer terug. We bieden deze belevenis elke vrijdag aan of op verzoek op andere dagen. Elke les kan maximaal door 4 mensen worden bezocht en kost EUR 40 per persoon. Deze speciale les is niet opgenomen in de pakketten maar kan bijgeboekt worden.

Je wordt voorzien van: SUP (10 ft.), Paddle, Ervaring
Neem zelf het volgende mee: Zwemkleding, Zonnebrandcrème, WaterMassage

Massage houdt het werken met en het acteren op het lichaam met druk - gestructureerd, ongestructureerd, statisch of in beweging - beweging, of met vibratie, handmatig of met mechanische hulpmiddelen. Massage kan uitgevoerd worden door de handen, vingers, ellebogen, knieën, onderarm, voeten of een massage hulpmiddel. Massage kan ontspanning en de gezondheid bevorderen.

Styles we offer

Thai Massage

Deze stijl is al meer dan 2500 jaar oud. Het maakt gebruik van passief rekken en milde druk op de energielijnen van het lichaam om zo de flexibiliteit te stimuleren, spieren en gewrichten te ontspannen en balans terug te brengen in de energiesystemen van het lichaam. Thaise massage is tegelijkertijd diepe ontspanning en stimulerend.

Thaise massage vindt plaats op een futon mat op de vloer waarbij je loszittende kleding draagt. Je begint op je rug waarbij de therapeut lichte druk uitoefent en je spieren oprekt om je lichaam zo te openen. Ze begint met de benen. Sommige mensen vinden het ondergaan van een Thaise massage een vorm van yoga zonder zelf inspanning te leveren. De therapeut brengt je lichaam immers in verschillende posities zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

Swedish Massage

De Zweedse massage is het meest bekend en is wat de meeste mensen verwachten van een massage. Een van de hoofddoelen van deze techniek is om het gehele lichaam te ontspannen. Om tot deze staat te komen wordt in lange strijken over de spieren gewreven in de richting van het hart. Zweedse massage gaat echter verder dan ontspanning. Het is extreem voordelig voor het bevorderen van de zuurstofgraad in het bloed, het verminderen van toxische stoffen, het verbeteren van de circulatie en flexibiliteit waarbij tegelijkertijd druk wordt weggehaald in het lichaam.

Meditation

Het doel van meditatie is focus en het stil worden van de geest om uiteindelijk een hoger niveau van bewustzijn en innerlijke rust te bereiken. Het kan verrassend zijn te ontdekken dat je overal en altijd kunt mediteren. Je hoeft alleen jezelf toestemming te geven tot rust te komen ongeacht de dingen die zich om je heen afspelen. Onze yoga docenten helpen je graag met het mediteren tijdens de dagelijkse yogalessen.